8772.jpg

Supernova


ΨΥΞΗ

Τα σύγχρονα LED υψηλής ισχύος μπορούν να φτάσουν εξαιρετικά μεγάλες θερμοκρασίες χωρίς καλή ψύξη. Αφού η αποδοτιικότητα και η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θερμοκρασία λειτουργίας, θέσαμε την ψύξη ως κορυφαία προτεραιότητα σε όλα μας τα φώτα. Χάρη στην άψογη παθητική ψύξη του Airstream, μια ελάχιστη ροή αέρα αρκεί για να κρατήσει το φως σε θερμοκρασία δωματίου ακόμη και στη δυνατότερη ρύθμιση του.

Τα ευφυή ηλεκτρονικά ενεργής ψύξης του Airstream αναγνωρίζουν τις κρίσιμες θερμοκρασίες με έναν ειδικό αισθητήρα θερμότητας και ρυθμίζουν την ισχύ του LED σε μικρές διαβαθμίσεις μέχρι η θερμοκρασία να σταθεροποιηθεί και πάλι. Αφού κρυώσει το κέλυφος, το Airstream επανέρχεται στην αρχική του ρύθμιση φωτεινότητας, αυτόματα.

 
Ψύξη Airstream
συν20 πτερύγια ψύξης ευθυγραμμισμένα με τη ροή του αέρα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αποβολή θερμότητας. Τα πτερύγια μεγιστοποιούν την επιφάνεια του κελύφους που αποβάλλει τη θερμότητα κατά περισσότερο από 250%.
 

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ


Ένα κόκκινο και ένα πράσινο LED δίπλα στο φωτεινό πλήκτρο ελέγχου δείχνουν το υπόλοιπο του χρόνου λάμψης:

  ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΜΨΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ LED ΔΕΞΙ LED
100% - 50% ΠΡΑΣΙΝΟ -
50% - 10% ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
airstream_akkuanzeige3 10% - 1% - ΚΟΚΚΙΝΟ
airstream_akkuanzeige3 1% - ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΙ

Πριν σβύσει το φως, το κύριο LED επίσης αναβοσβύνει για 5 δευτερόλεπτα ως τελευταία προιειδοποιητική ένδειξη.
   

ΧΡΟΝΟΙ ΛΑΜΨΗΣ:

Ρύθμιση 1: 2.5 h χρόνος λάμψης
Ρύθμιση 2: 3.5 h χρόνος λάμψης
Ρύθμιση 3: 7 h χρόνος λάμψης

Διαφορές στη διεθνή έκδοση που δε συμβαδίζουν με τους γερμανικούς κανονισμούς κυκλοφορίας:

Ρύθμιση 4: 25 h χρόνος λάμψης
Αναβόσβυση: 12 h χρόνος λάμψης


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η νεοεξελιχθείσα, ελαφριά αλλά ανθεκτική βάση σας επιτρέπει να τοποθετείτε το φως σε πολλές διαφορετικές θέσεις και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

  • Υλικό: CNC-τορνιρισμένο αλουμίνιο
  • Δυνατότητα ρύθμισης σε δύο άξονες για τη βέλτιστη ευθυγράμμιση της δέσμης
  • Βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ανθεκτικές στην τριβή ροδέλες PE εμποδίζουν τη φθορά των μεταλλικών τμημάτων
  • Βάση γρήγορης εμπλοκής, μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί σε λίγα δευτερόλεπτα
  • Συμβατότητα με τιμόνια 25.4 / 26.0 και 31.8 mm καθώς και πολλούς λαιμούς τιμονιού
  • Δύο UV-ανθεκτικά o-rings με διαφορετικές ελαστικότητες, 5-ετής εγγύηση
  • Δυνατή, βολική λαβή έλξης με ανάγλυφο λογότυπο Supernova που διευκολύνει την τοποθέτηση
  • Ζυγίζει μόλις 22g!

.

 
Επιλογές Τοποθέτησης Airstream
Επιλογές Τοποθέτησης Airstream
 

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, USB ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟ

Η υψηλής ποιότητας, 2500 mAh χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου του Airstream φορτίζει κατά 80% σε μόλις 4 ώρες με τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά φόρτισης. Το υπόλοιπο της φόρτισης ολοκληρώνεται ήπια μέσα στις επόμενες 2 ώρες για την προστασία της μπαταρίας.

Με το προαιρετικό καλώδιο φόρτισης USB, το Airstream μπορεί να φορτιστεί εύκολα μέσω μιας συμβατικής θύρας USB!

Το Airstream μπορεί επίσης να φορτιστεί όσο βρίσκεται σε λειτουργία, μέσω μετατροπέων ισχύος δυναμό όπως ο "The Plug" που κατασκευάζεται από την TOUT TERRAIN, με 5V / 500 mA. Αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ποδηλάτες μεγάλων αποστάσεων. Άψογος φωτισμός σε όλες τις ταχύτητες, όλη την ώρα.

 
Επιλογές φόρτισης Airstream
Επιλογή φόρτισης "THE PLUG".

ΟΡΑΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

1) Ανθεκτικό, επισκευάσιμο περίβλημα αλουμινίου

Το ανθεκτικό αλουμινένιο περίβλημα όχι μόνο δείχνει όμορφο, αλλά επίσης αντέχει ακόμη και σε σοβαρές  συγκρούσεις σε σκληρό έδαφος. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, κάθε ξεχωριστό εξάρτημα του περιβλήματος μπορεί να αντικατασταθεί.

2) Περίβλημα ανθεκτικό στο αλατόνερο

Το αλουμινένιο περίβλημα και οι βάσεις στήριξης του E3 είναι ανοδιωμένα ώστε να αντέχουν στη διάβρωση. Δεδομένου ότι οι γρατζουνιές δεν μπορούν ν' αποφευχθούν κατά τη μεγάλη διάρκεια ζωής ενός E3, έχουμε επίσης χρησιμοποιήσει ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα αλουμινίου 6061.

3) Βελτιστοποιημένη ψύξη

Η ψύξη του εκπομπού LED είναι μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του κελύφους. Μόνο με καλή ψύξη ένα LED λειτουργεί στη βέλτιστη απόδοση τους και επιτυγχάνει την πλήρη φωτεινότητα του. Το 65 x 40 x 40 mm κέλυφος του E3 είναι πολύ μικρό, αλλά τα πτρύγια ψύξης αυξάνουν την επιφάνεια κατά  20% στα 8500 mm². Ακόμη και το μικρό ρεύμα αέρα από την ποδηλασία σε αργό ρυθμό, αυξάνει σημαντικά την ψύξη. Μια λεία επιφάνεια προσφέρει πολύ λιγότερο σε αυτή την ενέργεια.

4) Πλήρους μήκους, διπλού πυρήνα καλωδίωση

Η καλωδίωση διπλού πυρήνα σε όλο το μήκος διασφαλίζει μια ασφαλή, χωρίς απώλειες μεταφορά ενέργειας και κορυφαίες επιδόσεις. Επιπλέον, ολόκληρο το διπλού πυρήνα καλώδιο προστατεύεται από θερμοσυστελλόμενο σωλήνα.

5) Ανθεκτικός διακόπτης κουμπιού πίεσης

Ο συμπαγής διακόπτης κουμπιού πίεσης είναι σχεδόν άτρωτος σε πτώσεις συγκρούσεις και δε μπορεί να κλαπεί.

E3 Pro

 

ΦΑΚΟΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Οι φακοί από τα φώτα με συμμετρικές και ασύμμετρες δέσμες έχουν πάχος 10-15 mm και είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν από πέτρες που αναπηδούν ή συγκρούσεις. Ο φακός του E3 Triple είναι λεπτότερος σε κάποιες περιοχές αλλά ακόμη και αυτό το φως έχει επιβιώσει σε πολλών δύσκολων 24ωρων αγώνων.

 

Φακοί Supernova E3

Αυτάρκεια - Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας δυναμό

Η αντικατάσταση της περιορισμένης πηγής ενέργειας μιας μπαταρίας με μια γεννήτρια (δυναμό) σημαίνει ότι μπορείτε να τροφοδοτήσετε το φως σας με ενέργεια οποιαδήποτε ώρα το χρειαστείτε Ένα σύστημα φωτισμού με δυναμό είναι πάντα έτοιμο, δε χρειάζεται ποτέ φόρτιση και κρατά σχεδόν για πάντα. Η ενέργεια που παράγεται από τους άνευ επαφής μαγνήτες οι οποίοι περιστρέφονται στο εσωτερικό του σφραγισμένου κέντρου, λειτουργεί ακόμη και σε καιρικές συνθήκες όπως το ακραίο ψύχος, όπου οι συνηθισμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες θα είχαν "παραδώσει πνεύμα" προ πολλού.

Τα ηλεκτρονικά των λαμπτήρων δυναμό Supernova χρησιμοποιούν την ενέργεια που παράγεται από το δυναμό με υψηλή αποδοτικότητα. Ολόκληρο το σύστημα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και πολύ φτηνότερο από ένα σύστημα με μπαταρία, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής του.

Η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η αυτάρκεια του δυναμό είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά. Ποδηλατώντας με ένα δυναμό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα τον έλεγχο της ηλεκτρικής τροφοδοσίας σας, κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.

1) Μέγιστη φωτεινότητα σε χαμηλές ταχύτητες

Το E3 εξελίχθηκε ώστε να φτάνει κοντά στη μέγιστη φωτεινότητα του ακόμη και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ο πυκνωτής λάμψεως στάσης υποστηρίζει το LED όταν ποδηλατείτε αργά.

2) Δυνατή λάμψη στάσης

Το φως στάσης του E3 φωτοβολεί για περισσότερο από 5 λεπτά μαζί με το Supernova πίσω φως για δυναμό. Η ενέργεια έρχεται από έναν υψηλής ποιότητας πυκνωτή Supercap διπλής στρώσης ο οποίος δεν έχει καμία επίδραση μνήμης.

 

5) Χρωματικά επιλεγμένα LEDs

Τα LEDs μας έχουν θερμοκρασία χρώματος 6500 βαθμών Kelvin, στην οποία το μάτι είναι πιο ευαίσθητο και η οποία σας προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε υγρές συνθήκες - αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια σας.

6) Αναβαθμίσιμος εκομπός LED

Ενώ άλλα φώτα μπορεί να καταργηθούν μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά τους, κάθε E3 μπορεί να επικαιροποιηθεί από το τμήμα επισκευών της Supernova, προσφέροντας σας ένα σύγχρονο φως ανά πάσα στιγμή.

E3 - συναρμολόγηση

3) Προστατευμένα ηλεκτρονικά

Τα ηλεκτρονικά του E3 είναι καλυμμένα με ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες ρυτίνη σιλικόνης. Η προστατευτική στρώση αυτή αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες και θα παραμείνει εύκαμπτη για χρόνια. Το πλήρως αλουμινένιο περίβλημα βοηθά την προστασία των ηλεκτρινικών από εξωτερικές παρεμβολές.

4) Φιλικά προς το περιβάλλον καλώδια

Η μόνωση των διπλού πυρήνα καλωδίων μας δεν περιέχει PVC.

 

 

7) Ανταλλάξιμος φακός

Ο υψηλής ποιότητας φακός κατασκευασμένος από ανθεκτικό στις γρατζουνιές PMMA μπορεί να αντικατασταθεί από τη Supernova ώστε να σας προσφέρει ένα τελείως διαφορετικό αχνάρι φωτισμού αν χρειαστεί.

8) O-rings ανθεκτικά σε UV & θερμότητα

Όλα τα ελαστικά o-rings σε κάθε E3 είναι κατασκευασμένα από υλικό ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία, θερμότητα και ακραίο ψύχος.

Χρησιμοποιούμε ειδικά επιλεγμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου με υψηλής πυκνότητας ενέργεια, αξιοσημείωτα ανθεκτικές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ακόμη και σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες, η χωρητικότητα των μπαταριών μειώνεται ασήμαντα. Η γρήγορη αλλά ήπια τεχνολογία φόρτισης μας, οδηγούμενη από εσωτερικούς αισθητήρες θερμότητας, διασφαλίζει μια ελάχιστη διάρκεια ζωής 1000 κύκλων φόρτισης. Κάθε μπαταρία μας έρχεται με ενσωματωμένο μετρητή ρεύματος, επιτρέποντας στον επεξεργαστή RISC του PMX να υπολογίζει με ακρίβεια τον υπόλοιπο χρόνο καύσης σε κάθε ρύθμιση φωτεινότητας.

 

B88-63 ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΠΑΓΟΥΡΙ

Βάρος: 560 g
Χωρητικότητα: 63 Wh
Συμβατότητα: M33, X7

 

M33 ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Βάρος: 280 g / 480 g
Χωρητικότητα: 35 Wh / 69 Wh
Μέγεθος: 100 x 30 x 80 mm
Συμβατότητα: M33

 

 

 

Χρώματα E3 Triple

4 ΕΞΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Νέα βάση τιμονιού

ΒΑΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Νέας εξέλιξης 2010, με επιλογές ρύθμισης σε δύο άξονες για τέλεια ευθυγράμμιση της δέσμης. Συμβατή με όλα τα φώτα πολλαπλής τοποθέτησης (multimount)! Είναι επίσης χρήσιμη αν θέλετε να αφαιρείτε γρήγορα το φως, ως αντικλεπτική προστασία. 5-ετής εγγύηση για τους ελαστικούς UV-ανθεκτικούς δακτύλιους τοποθέτησης!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Νέα CNC-τορνιρισμένη αλουμινένια κεντρική βάση τιμονιού με ανθρακονημάτινο σωλήνα, ζυγίζει μόνο 65gr!

 

Κεντρική βάση τιμονιού
Multimount

MULTIMOUNT

Η υψηλής ποιότητας βάση Multimount με το cnc-τορνιρισμένο κλείδωμα ασφαλείας της μπορεί να ρυθμιστεί κάθετα με τα διπλά της σημεία άρθρωσης. Η βάση πλέον διατίθεται με ανοξείδωτα μανίκια σπειρώματος και για τις δύο βίδες ρύθμισης της.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Προσαρμογέας Τιτανίου για την τοποθέτηση φώτων E3 σε δαγκάνες ποδηλάτων δρόμου, V-brakes ή υδραυλικά φρένα στεφάνης.

Μόλις 6 gr!

Προσαρμογέας Τιτανίου

Φώτα Δυναμό

E3 Pro E3 Pro E3 Pro E3 Pro  

Φώτα Μπαταρίας

M33 Tail Light

Το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας. Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω σύνδεσμους για να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα του www.supernova-lights.com ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
ΦΩΤΑ ΔΥΝΑΜΟ
E3 Pro E3 Pro E3 Pro E3 Pro E3 Pro
ΦΩΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
M33 X7 Ultimate Tail Light

Το επαναστατικό φως δυναμό E3 Triple φωτίζει τα μονοπάτια με τρία καλά ψυγμένα power-LEDs εντονότερα από οποιοδήποτε άλλο φως δυναμό στον κόσμο και ακόμη εντονότερα από τα περισσότερα φώτα μπαταρίας. Αυτό καθίσταται δυνατό από τα  ευφυή ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούν συνεχώς την ενέργεια της γεννήτριας στη βέλτιστη αποδοτικότητα της. Αν δείτε το E3 Triple σε πλήρη ταχύτητα, δε θα πιστεύετε ότι τροφοδοτείται από δυναμό!

Το E3 Triple εξελίχθηκε για 24ωρους αγώνες mountain bike και χρησιμοποιείται επιτυχώς από τη Supernova Racing Team. Ακόμη και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Bart Brentjens και η 4 ανδρών ομάδα του εμπιστεύθηκαν το E3 Triple στους 24ωρους αγώνες της Νυρεμβέργης, στη Γερμανία, κερδίζοντας τον αγώνα με αυτό το φως δυναμό.

Το φως δείχνει τις ειδικές του ικανότητες μόνο σε ταχύτητες άνω των 12 km/h. Συνεπώς, το προτείνουμε σε όσους αγωνίζονται σε 24ωρα MTB, ποδηλατούν γενικότερα τη νύχτα & κάνουν τη χειμερινή τους προετοιμασία.

ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ E3 TRIPLE

2008:
24 hr Παγκ.Πρωτάθλημα, Ελβετία: 1. 8-man Team Supernova
24 hr Finale Ligure, Ιταλία: 2. 8-man Team Supernova
24 hr Μόναχο, Γερμανία: 1. 4-man Team Votec
24 hr Duisburg, Γερμανία: 1. 4-man Team Votec
 

2009:
24 hr Nürburgring, Γερμανία: 1. Solo MTB, Jörn Schwarzkopf
24 hr Nürburgring, Γερμανία: 1. 4-man Team Trek-Brentjens
24 hr Nürburgring, Γερμανία: 1. 8-man Team Supernova
24 hr Παγκ.Πρωτάθλημα: 1. S. Heinke and T. Weschta Team AS Group - Quantec
24 hr Παγκ.Πρωτάθλημα: 2. Jörn Schwarzkopf
 

 

 

Ο Brentjens με το E3 Triple

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο Ολυμπιονίκης Bart Brentjens και ο Jelmer Pietersma