διαγωνισμός BromptonΤο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brompton θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009 στο Blenheim Palace, στο Oxfordshire. Οι νικητές της κλήρωσης για συμμετοχή στον αγώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, είναι οι:

  • Αντώνιος Ψωμόπουλος
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος
  • Δημήτριος Λουλούδης

Οι νικητές ειδοποιήθηκαν σχετικά και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα. Η Action 3 ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού και τους εύχεται να έχουν καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

gold-speedhub-auctionΤο κέντρο εσωτερικών ταχυτήτων Rohloff SPEEDHUB 500/14, με σειριακό αριθμό 111.111 και επικαλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων ανήκει στο νικητή της καμπάνιας Wanted-Day που διοργάνωσε η Rohloff. O Peter Smolka μαζί με την Rohloff AG δημοπραττούν το μοναδικό αυτό κέντρο στο Ebay, και όλα τα κέρδη θα προσφερθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Médecins Sans Frontières (Γιατροί Χωρίς Σύνορα). Η δημοπρασία λήγει στις 13 Σεπεμβρίου 2009, στις 12:00 ώρα Ebay.

Το  SPEEDHUB του Peter Smolka έχει κάνει μία φορά το γύρο του κόσμου, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέφθηκε 55 διαφορετικές χώρες και τις πόλεις τους. Ανάμεσα τους και η Kabul του Afghanistan. Εδώ και πολλά χρόνια ο Peter έχει υποστηρίξει πολλές φιλανθρωπίες στην Αφρική και το Περού. Μέσω του ιστότοπου του, www.lemlem.de, συγκεντρώνει δωρεές για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις Karl Heinz Böhm Foundation, Menschen für Menschen (Άνθρωπος για Άνθρωπο) και Médecins Sans Frontières (Γιατροί Χωρίς Σύνορα). Βλέποντας την προοπτική για το σπάνιο και περιζήτητο προϊόν, αποφάσισε να δημοπρατήσει το 24 καρατίων επίχρυσο Rohloff SPEEDHUB, με σειριακό αριθμό 111.111 για έναν καλό σκοπό.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 και 12:00 ώρα Ebay, το αριστούργημα αυτό της Γερμανικής μηχανικής θα δωθεί στον πλειοδότη της δημοπρασίας, ενώ τα χρήματα θα προφερθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση "Γιατροί Χωρίς Σύνορα". Η δημοπρασία είναι ανοιχτή σε ολόκληρο τον κόσμο και όλους όσους έχουν λογαριασμό στο Ebay.

Βοηθήστε ώστε το μοναδικό αυτό Rohloff SPEEDHUB να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στις 13 Σεπτεμβρίου:

  • Κάντε μια προσφορά!
  • Ενημερώστε τους φίλους, τους γνωστούς και την οικογένεια σας για τη δημοπρασία!
  • Βάλτε links στο site σας για τη δημοπρασία!
  • Τυπώστε και αναρτήστε το σχετικό poster στο κατάστημα σας!
  • Όλα τα κέρδη από τις διαφημίσεις Google-Adsense της ιστοσελίδας θα δωθούν επίσης στη φιλανθρωπική οργάνωση.


Πληρέστερη και πιο ενημερωμένη πληροφόρηση μπορείτε να βρείτε στο www.rohloff.de ή στο site του Peter Smolka www.lemlem.de

διαγωνισμός BromptonΤο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brompton θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009 στο Blenheim Palace, στο Oxfordshire. Πάρε μέρος στην κλήρωση για συμμετοχή στον αγώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα αγοράζοντας ένα ποδήλατο Brompton.

Η Action3 και το περιοδικό MBIKE θα βρίσκονται στο Brompton World Championship του 2009. ΤΡΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, (διαμονή σε δίκλινο) που θα κληρωθούν, θα πάνε στο Λονδίνο για να συμμετέχουν στο Brompton World Championship 2009. Τα αεροπορικά εισιτήρια, το ξενοδοχείο και το δικαίωμα συμμετοχής θα καλυφθούν από την Action3. Για να συμμετέχετε στην κλήρωση αρκεί να έχετε αγοράσει μέσα στο 2009 ή να αγοράσετε μέχρι και την 7 Σεπτεμβρίου 2009 ποδήλατο Brompton από την Action3 ή τους ντήλερ της και να υποβάλετε τη σχετική αίτηση συμμετοχής.

  • Διαβάστε περισσότερα εδώ.