HP-GrassHopperFx-tour-ErgoMeshSitz-folded.jpg

Τα Ποδήλατα

Πολλές φορές, ο χώρος μπορεί να είναι πολύτιμο αγαθό - όπως και ο χρόνος σας. Ευτυχώς, οι πραγματικά εξελιγμένες λύσεις σας βοηθούν να κερδίσετε και τα δύο. Πάρτε για παράδειγμα έναν ελβετικό σουγιά. Ή ακόμη καλύτερα, το αναδιπλούμενο Scorpion fx μας.

scortpion fx

Αυτό το βολικά αναδιπλούμενο τουριστικό τρίκυκλο έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της HP Velotechnik έχοντας κατά νου συγκεκριμένα τις ανάγκες όσων επιλέγουν να κάνουν τις μετακινήσεις τους με το ποδήλατο, αλλά και τους ποδηλάτες τουρισμού. Το κάθισμα στο Scorpion fx είναι αισθητά ψηλότερο και πιο όρθιο σε σύγκριση με τον πιο "σπορ" αδελφό του Scorpion, προσφέροντας άριστη θέα και καλή ορατότητα της κυκλοφορίας. Το υψηλότερο κάθισμα επίσης επιτρέπει τη χρήση πρόσθετης, "lowrider" σχάρας αποσκευών πίσω του. Η μελετημένη σχεδίαση του τρίκυκλου επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά ενός ζεύγους εμπρόσθιων τσαντών. Σε συνδυασμό με την γεροδεμένη πίσω σχάρα, μπορείτε να μεταφέρετε έως και 50 kg αποσκευών σε τέσσερις τσάντες. Για μεγαλύτερη σταθερότητα, όλες οι σχάρες είναι τοποθετημένες κοντά στο σώμα σας και το κέντρο βάρους του τρικύκλου σας. Μόλις φορτωθείτε τόσο βαριά, θα εκτιμήσετε το προαιρετικό μας σύστημα μετάδοσης 81 ταχυτήτων το οποίο θα σας δώσει την εξαιρετικά χαμηλή σχέση που χρειάζεστε για να πεταλάρετε στις πραγματικά απότομες προκλήσεις!

Βολικό πακέτο. Μόλις λίγα βήματα μετατρέπουν το γήργορο τουριστικό σας τρίκυκλο σε ένα βολικό πακέτο που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας. Χρειάζεστε μόλις 60 δευτερόλεπτα για ν' αφαιρέσετε το κάθισμα χωρίς τη χρήση εργαλείων και να διπλώσετε το πίσω μέρος του πλαισίου προς τα εμπρός, όπως η ουρά ενός Σκορπιού. Θα βρείτε έναν μικρό ιμάντα κρυμμένο πίσω από το πλαίσιο, ο οποίος συνδέει τα διπλωμένα τμήματα του πλαισίου ώστε να μεταφέρετε το τρίκυκλο σας. Αν χρειάζεστε ένα ακόμη πιο συμπτυγμένο πακέτο, μπορείτε να αφαιρέσετε τους μπροστινούς τροχούς σε μόλις 90 seconds με ένα απλό κλειδί allen - τώρα το Scorpion fx σας μπορεί να χωρέσει σε ένα μικροσκοπικό αυτοκίνητο όπως το Smart.

Ή μέσα στο διαμέρισμα σας. Πράγματι, έχει περάσει για τα καλά ο καιρός που θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για θαυμάσιες ποδηλατικές ιδέες...

 

scortpion fx

Η βελούδινη ανάρτηση της HP Velotechnik και το ρυθμιζόμενο κάθισμα BodyLink εξασφαλίζουν την άνεση σας. Το εγκάρσιο στέλεχος του πλαισίου κλίνει προς τα επάνω και μπροστά ώστε να συναντά τις ρόδες μπροστά, προσφέροντας μακρύ μεταξόνιο για ασφαλές φρενάρισμα, εύκολη πρόσβαση στο κάθισμα και αποφυγή παρεμβολών στις φτέρνες μικρόσωμων αναβατών. Με ύψος καθίσματος στα 35 cm, η θέση του Scorpion fx βρίσκεται 9 cm ψηλότερα και πιο όρθια από τον πιο "σπορ" αδελφό του, Scorpion .

Το φαρδύ ίχνος των 79 cm και το μεταξόνιο των 102 cm εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα στο δρόμο και ασφαλές φρενάρισμα. Με συνολικό πλάτος 83 cm, το Scorpion fx χωρά να περάσει από μια κανονική πόρτα. Έχει έναν κλειστό κύκλο στροφής 3,9 m. Η άνετη ανάρτηση προσφέρει 9 cm διαδρομής. Είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με κανονικό, ατσάλινο ελατήριο ή αναρτήσεις αέρος με ρυθμιζόμενη υδραυλική απόσβεση. Η αξιόπιστη ανάρτηση σχεδίασης No-Squat της HP Velotechnik εξασφαλίζει γρήγορη επιτάχυνση χωρίς ανεπιθύμητη ταλάντωση. Το άκαμπτο αλουμινένιο πλαίσιο επιτρέπει χαμηλό βάρος, ξεκινώντας στα 17,1 kg. Το πλαίσιο και το κάθισμα BodyLink είναι ρυθμιζόμενα σε μήκος, για αναβάτες από 1,57-2,00 m ύψος.

Κλικ εδώ για περισσότερα