HP-GrassHopperFx-tour-ErgoMeshSitz-side.jpg

Τα Ποδήλατα

Καιρός για νέες προοπτικές. Το GrassHopper fx φέρνει τη δράση στον ποδηλατικό κόσμο. Για πολύ καιρό, η ποδηλασία σήμαινε ένα πράγμα: "γέρνω προς τα εμπρός και πατάω πίσω". Το GrassHopper fx επιταχύνει προς τα εμπρός, αναρτάται κάθετα και διπλώνει στο πλάι.

Στο τραίνο, το αυτοκίνητο ή το σπίτι, το νέο τουριστικό recumbent της HP Velotechnik αρέσκεται στα "μικρά". Με διαστάσεις συσκευασίας από 96x50x70 cm και βάρος που ξεκινά από τα 15,5 kg το γρήγορα αναδιπλούμενο ποδήλατο εύκολα βρίσκει "στέγη". Ανοιχτό, στο δρόμο το GrassHopper fx είναι η απόλυτη ποδηλατική ευχαρίστηση.

grasshopper fx

Δε θέλετε να χάνετε τίποτα. Σε ποιόν αρέσει να ποδηλατεί όρθιος κόντρα στον άνεμο εξάλλου; Το GrassHopper fx σας γλυστρά ομαλά, σαν ένα βέλος πάνω από το δρόμο. Εκτός δρόμου, η ανάρτηση διαδρομής 110 mm χειρίζεται τις ανωμαλίες με άνεση.

Καθίστε αναπαυτικά στο "αεράτο" κάθισμα ErgoMesh-Net ή το πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα BodyLink. Είναι καλό για τους γλουτούς σας, τους μεσοσπονδύλιους δίσκους και τον ...οικογενειακό σας προγραμματισμό! Εύκαπμτο, προσφέρει ευχάριστη υποστήριξη για δυνατά σπριντ.

grasshopper fx

Προτιμάτε την ακαμψία; Ίσως το απλό, μη-αναδιπλούμενο GrassHopper με ακόμη πιο συμμαζεμένο, 5 cm κοντύτερο μεταξόνιο από το αναδιπλούμενο GrassHopper fx να είναι ιδανικό για εσάς.

Δελεαστικό! Το νέο αυτό μηχάνημα σας προκαλεί ν' ανεβείτε πάνω του! Καθίστε, και αμέσως θα νιώσετε άνετα. Ακουμπήστε τα πόδια σας με ευκολία στα πετάλια. Μια δυνατή σπρωξιά και επιταχύνετε εκπληκτικά γρήγορα. Δε μοιάζει με τίποτα που να έχετε ξαναζήσει, αλλά μόλις μετά από λίγα λεπτά θ' αρχίσετε να το συνηθίζετε και θα νιώσετε σίγουροι και ότι έχετε τον έλεγχο. Θ' αρχίσετε να δοκιμάζετε την ευελιξία του. Θα παρατηρήσετε πόσο άνετα είστε και πόσο λείος φαίνεται ο δρόμος. Αντιλαμβάνεστε πόσο ελαφρύ νιώθετε το σώμα σας και αρχίζετε να εκτιμάτε την πανοραμική άποψη του τοπίου την ώρα που ποδηλατείτε, και ξαπλωμένοι, την απολαμβάνετε.

Ένα θαύμα που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Με τους δύο του τροχούς 20" που κυλάνε ομαλά το GrassHopper fx έχει μήκος μόλις 1,60m, αποτελώντας το πιο compact ποδήλατο της γκάμας μοντέλων μας – κοντύτερο από το παλιό σας βαρετό ποδήλατο! Το ήπιο ύψος του καθίσματος στα 54 cm είναι άνετο ακόμη και για κοντύτερους αναβάτες. Όσοι δε μπορούν να πατήσουν στο έδαφος ενώ κάθονται σε ένα συμβατικό ποδήλατο, δε θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα αν θελήσουν να βάλουν και τα δύο τους πόδια κάτω καθισμένοι στο GrassHopper. Και αν χρειαστείτε λίγη βοήθεια, μπορείτε να παραγγείλετε το σύστημα υποβοήθησης BionX για να σας "στηρίξει" στις βόλτες σας.

Με το GrassHopper παραδίδεστε στην άνεση. Η πλήρης ανάρτηση επίσης αυξάνει την ασφάλεια, αφού ο έλεγχος και η πρόσφυση βελτιώνονται μέσω της καλύτερης επαφής των τροχών με το έδαφος. Επιπροσθέτως, θα ποδηλατείτε γρηγορότερα με ένα καλό σύστημα ανάρτησης αφού κανένα μέρος της δύναμης που εφαρμόζετε στα πετάλια δε θα μετατρέπεται σε κάθετη ταλάντωση αναβάτη και ποδηλάτου. Όταν καβαλάτε το GrassHopper μόνο οι τροχοί έρχονται σε επαφή με τις κακοτοπιές. Ακόμη και η ποδηλασία σε χωματόδρομους θα σας φαίνεται βόλτα αναψυχής. η ποιότητα του συστήματος ανάρτησης είναι εμφανέστερη όταν ποδηλατείτε φορτωμένοι ή σε ανηφόρες.

Η πίσω ανάρτηση κατασκευάζεται σύμφωνα με τη δοκιμασμένη μας No-Squat σχεδίαση ανάρτησης: Ο συνδυασμός ενός άκαμπτου φαλιδιού με την ακριβή τοποθέτηση της άρθρωσης, μια μεγάλη τροχαλία αλυσίδας και ο σύνδεσμος της ανάρτησης, εμποδίζουν αποτελεσματικά τη συμπίεση της ανάρτησης από τη δύναμη του πεταλαρίσματος καθώς και τη δυσάρεστη επαναφορά του πεταλιού.

Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την εμπειρία. Πάρτε το χρόνο να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ. Ο HP Velotechnik πωλητής σας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Το GrassHopper περιμένει να σας πάει για ένα test ride!

Κλικ εδώ για περισσότερα