brompton.jpg

Ποδήλατα

Brompton

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Υποκατηγορίες

κατασκευή ποδηλάτου BromptonΗ Brompton δεν προσφέρει τυποποιημένα μοντέλα γιατί δεν κατασκευάζει τίποτα τυποποιημένο: Κάθε ποδήλατο είναι φτιαγμένο από το μηδέν. Υπάρχουν τέσσσερεις τύποι Brompton, με διαφορετικού τύπου τιμόνια, σχεδιασμενα για διαφορετικών τύπων ποδηλασία και χρήση. Για την Ελληνική αγορά, επιλέξαμε όλα τα  βασικά μοντέλα να έρχονται εξοπλισμένα με το οπίσθιο κέντρο εσωτερικών ταχυτήτων BWR (Brompton Wide Range) που σε συνδυασμό με δύο εξωτερικά γρανάζια δίνει εύρος σχέσεων 300% (6 ταχύτητες).

Οι πολυάριθιμες παραλλαγές που είναι δυνατές μέσω ειδικής παραγγελίας B-Spoke είναι διαθέσιμες εδώ, αλλά η εταιρία έχει επίσης δημιουργήσει ένα βασικό μοντέλο για την αντιπροσώπευση κάθε τύπου Brompton. Τα βασικά μοντέλα έρχονται σωστά εξοπλισμένα και έτοιμα για το δρόμο. Για όσους αναζητούν το χαμηλότερο βάρος, κάθε ένα από τα βασικά μοντέλα αυτά μπορεί να κατασκευαστεί σε υπερελαφρές προδιαγραφές (με το επίθημα "-X"), με εμπρόσθιο πιρούνι, ψαλίδια, λαιμό σέλας και άλλα μικρότερα εξαρτήματα αποτελούμενα από τιτάνιο.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ διαθέσιμα σε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη ποδηλάτου Brompton. Επιλέγοντας από τις παρακάτω κατηγορίες, μπορείτε να δείτε τα σχετικά προϊόντα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας πως κάποιες τιμές αξεσουάρ μπορεί να είναι διαφορετικές απ' ότι αν τα αξεσουάρ αυτά περιλαμβάνονται σε ολοκληρωμένο ποδήλατο.

Τα σημεία πώλησης Brompton είναι καταστήματα που γνωρίζουν τη σειρά προϊόντων της εταιρίας αλλά και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του εξοπλισμού και των ποδήλατων μας, ώστε να σας εξυπηρετούν και υποστηρίζουν πληρέστερα.